Avís Legal

Dades LSSI

El domini irmu.org és de titularitat de la Fundació Privada de Centres d’Estudis de Parla Catalana Institut Ramon Muntaner.

Adreça: Mas de la Coixa. Rotonda Eix de l’Ebre, N-420, s/n 43770 Móra la Nova

Telèfon: 977401757

Mail: info(at)irmu.org

CIF: G-43725233

Núm. d'inscripció al Registre de Fundacions: 1919

Objecte del lloc web

El lloc web irmu.org té caràcter merament informatiu i divulgatiu de les activitats, projectes, congressos organitzats i gestionats per l'Institut Ramon Muntaner (IRMU). De la mateixa manera, és un espai de divulgació de les activitats i notícies dels centres adherits. Intentem tenir-lo totalment actualitzat; no obstant això, sempre podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre les activitats i les novetats introduïdes.

Lloc web: ús, contingut i enllaços

L'ús de la informació continguda en el web és responsabilitat exclusiva de l'usuari. El contingut del lloc web corresponent a textos, disseny de la web, imatges i qualsevol altra informació és propietat de l’IRMU o dels tercers que n’hagin autoritzat el seu ús. Tot aquest material està a l’empara de la legislació de protecció de la propietat intel·lectual. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts. Per tant, queda prohibida qualsevol reproducció o enllaç sense el consentiment atorgat excepte autorització prèvia de l’IRMU.

L’IRMU no es responsabilitza sobre els enllaços cap a altres llocs o pàgines web que poguessin incloure-s’hi, ja que no hi té cap tipus de control ni cap relació. L'usuari accedeix a les webs enllaçades sota la seva exclusiva responsabilitat.

Protecció de dades personals

Per a la navegació pel lloc web no es requereix cap tipus de dada personal; per tant, no es requereix cap tipus d'identificació per part de l'usuari. En el cas d'efectuar alguna consulta, per poder mantenir el contacte amb vosaltres i contestar-vos, les vostres dades s'inclouran en un fitxer degudament declarat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de mantenir el contacte amb els usuaris i informar-los sobre les nostres activitats o novetats. En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició enviant-nos un correu electrònic indicant-hi la vostra petició.

Notícies dels centres

A la pàgina web es publiquen també notícies i esdeveniments dels centres adherits a l’IRMU, que posa a la disposició d’aquests centres la web per a la difusió de la cultura i la recerca local en els territoris de parla catalana, però en cap cas és responsable de l'actualització, veracitat i drets de propietat intel·lectual sobre la informació i fotos publicades. En el cas de considerar que s'ha vulnerat algun dret, preguem que ens ho comuniquin per a contactar amb el centre responsable i solucionar-ho el més aviat possible. De la mateixa manera, l’IRMU s'exonera de la responsabilitat en relació als enllaços a webs d'altres centres o entitats publicats pels centres adherits relatius al contingut, compliment de la legalitat o possibles virus o seguretat que puguin tenir.

Newsletter

Si desitgeu rebre notícies sobre les nostres activitats, podeu inscriure-us al nostre Newsletter. En aquest cas, us informem de què les vostres dades passaran a formar part d'un fitxer la finalitat del qual és remetre-us notícies sobre activitats, congressos i tallers, i ho realitzarem de forma personalitzada, tenint en compte el vostre domicili. En qualsevol moment podreu revocar el seu consentiment, des del propi Newsletter, on inclourem un enllaç per anul·lar la vostra subscripció.

Es requereix que sigueu major de 14 anys per poder-vos-hi subscriure. Per confirmar la vostra subscripció rebreu un correu a la vostra bústia amb un missatge al qual s’haurà de respondre.

Accés restringit

Aquest accés restringit es facilita als centres adherits per proporcionar-los un espai de divulgació, expansió i creixement conjunt en l'interès comú de la cultura i la recerca local en els territoris de parla catalana. Es facilitarà un usuari i una clau d'accés que, juntament amb les dades de la persona de contacte, i la IP des de la qual es connecta, formaran part d'un fitxer, amb titularitat de l’IRMU, la finalitat de la qual és gestionar i administrar l'accés a l'àrea restringida.

Clàusules d’exoneració de responsabilitats

L’IRMU no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis. L’IRMU no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics motivats per causes alienes a l’IRMU, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de Tarragona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

All for Joomla All for Webmasters

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Més informació